• 1403/02/25 - 15:16
به مناسبت روز روابط عمومی صورت گرفت؛

بررسی مسائل و مشکلات و بیان دیدگاه ها

بررسی مسائل و مشکلات حوزه ی سلامت با حضور کارشناسان روابط عمومی واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی و بیان پیشنهادات لازم به منظور تجلیل از این عزیزان،صبح امروز با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این نشست عباس شیرزاد سرپرست روابط عمومی دانشگاه به بیان دیدگاه ها و برنامه های پیش روی این مدیریت پرداخت.
 وی از کار تیمی و فعالیت در فضای مجازی با حضور کارشناسان روابط عمومی دانشگاه و متناسب با توانمندی های آنان اشاره کرد.
 در پایان این مراسم، کارشناسان روابط عمومی دانشگاه، نقطه نظرات، پیشنهادات و انتظارات خود را در راستای ایجاد فضای همدلی و همفکری با هم و در محیطی شاد، بیان نمودند.
 چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
 علی حیدری / وبدا لرستان