• 1403/07/17 - 10:12

وبینار مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد

به گزارش وبدا، صبح امروز نشست وبیناری مدیران روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور با حضور دکتر کرمانپور سرپرست مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.

در این جلسه مسائل و چالش های حوزه روابط عمومی در دانشگاه های علوم پزشکی بررسی شد.

در این جلسه همچنین عباس شیرزاد مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز طی سخنانی به موضوع راه اندازی جلسات شورای اندیشه ورزی، تشکیل گروه خبری با عضویت خبرگزاری‌ها در حوزه سلامت، تعامل و هم فکری فصلی هیات رئیسه دانشگاه با صدا و سیما، ضریب نفوذ اخبار و... اشاره کرد.

مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

منصوره  شرافتی