• 1403/03/01 - 14:41
اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد

اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد/ تاکید بر عدم توقف در خدمات رسانی حوزه سلامت

اجلاس روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی به صورت مجازی با حضور وزیر، معاونان و مدیران وزارت بهداشت عصر امروز برگزار و در این نشست بر عدم توقف در خدمت رسانی حوزه سلامت تاکید شد.

دکتر دلفان و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز به صورت برخط، در این جلسه حضور داشتند.
دکتر سید محمد پورحسینی، مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی با اشاره اقدامات جهادی دولت مردمی، شهادت آیت الله رییسی در حادثه روز گذشته را تسلیت گفت و برای شهدای این حادثه غفران و رحمت واسعه الهی، طلب کرد.
وی تاکید کرد: همه ما ویژگی های رییس جمهور محبوب، جهادی، پرتلاش، خادم الرضا(ع) را می دانیم اما ویژگی بارز ایشان، مردمی بودن و خدمت به مردم بود که ایشان را نزد خداوند متعال، مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی عزیز کرد.
مشاور وزیر بهداشت با بیان اینکه خدا به ما فرصت خدمتگزاری در دولت آیت الله رییسی را داد، گفت: رضایتمندی خداوند در تداوم خدمت رسانی شایسته به مردم قهرمان ایران اسلامی است.
در این نشست گزارش هایی از سوی برخی از معاونان وزارت بهداشت و روسای سازمان های تابعه وزارت بهداشت ارائه و در خصوص تمهیدات لازم برای استمرار خدمت رسانی در فرصت باقی مانده و همچنین مراسم های تشییع پیکر شهدای این حادثه در شهرهای مختلف، نکاتی ارائه شد.
✍️مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

منصوره  شرافتی