• 1403/05/22 - 09:35
  • - تعداد بازدیدکننده: 27

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان منصوب شد

طی حکمی از طرف «حجت الاسلام و المسلمین محسن قلندری» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان، «حجت الاسلام و المسلمین فاطمی نیک» به عنوان معاون نهاد رهبری در دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از طرف  «حجت الاسلام و المسلمین محسن قلندری» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی لرستان،  «حجت الاسلام و المسلمین فاطمی نیک» به عنوان معاون نهاد رهبری در دانشگاه منصوب شد.
حجت الاسلام فاطمی نیک، دارای سوابقی از جمله معاون دفتر نهاد دانشگاه لرستان، معاون دفتر استانی نهاد در دانشگاه های استان، مدیر حوزه علوم انسانی دانشگاهیان می‌باشد.
پیش از این حجت‌الاسلام والمسلمین احسان عوض نژاد عهده دار این مسوولیت بود که به عنوان معاون رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منصوب شده است.

مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان

• گروه خبری : اخبار